L'exministre socialista d'Hisenda Jérôme Cahuzac va ser condemnat a tres anys de presó ferma i a cinc més d'inelegibilitat per a càrrec públic per haver defraudat el fisc. Cahuzac estava imputat per blanqueig i frau fiscal i per haver mentit en les seves declaracions fiscals, en particular en ocultar un compte obert a Suïssa el 1992 al banc UBS, que després va transferir el 2009 a Singapur buscant un paradís fiscal encara més secret davant la possibilitat de ser descobert.

L'exministre va ser nomenat al maig de 2012 titular d'Hisenda pel president, François Hollande, i es va mantenir en el càrrec fins al març de 2013, després que saltés l'escàndol del mandat presidencial.

Després de dues setmanes de procés, el Tribunal Correccional de París va fer cas de les peticions de la Fiscalia financera i va condemnar també la seva exdona, Patricia, a dos anys de presó ferma. Els jutges van destacar que Cahuzac encarnava a través del seu anterior càrrec «la lluita contra el frau fiscal» i van destacar que la seva constitueix «una falta penal d'extraordinària gravetat». S'estima que el patrimoni ocult del matrimoni va arribar als 3,5 milions d'euros.