La pluja registrada durant la matinada a la província de Màlaga va provocar gairebé dues-centes incidències, la majoria d'elles per inundacions, caiguda d'objectes a la via i vehicles encallats, i en alguns punts com la capital es van registrar fins a 130 litres per metre quadrat. Emergències 112 Andalusia va assenyalar no tenir constància de danys personals a conseqüència de la pluja, mentre que l'alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre, va reiterar la necessitat que la ciutat compti amb «més capacitat de defensa» en cas de precipitacions intenses.

Va afegir que en els propers dies es donarà a conèixer un programa per a aquest objectiu, amb una inversió d'entre 15 i 20 milions d'euros per a esmenar els problemes que es produeixen a la zona Est i la Carretera de Cadis i va confiar en poder dur a terme actuacions amb el suport del finançament de fons europeus.

La majoria dels avisos es van produir a la capital, si bé a primera hora del matí el 112 en va rebre alguns a la zona de la Costa del Sol. L'estació del Palació de la Tinta de Màlaga va registrar 134,4 litres per metre quadrat, mentre que a l'embassament del Limonero es van comptabilitzar 64,5 litres i 51,8 litres a l'estació de El Atabal.