La Policia Nacional ha detingut a València a una parella acusada d'un delicte d'agressió sexual per violar presumptament a una jove de nacionalitat romanesa a la qual van oferir prèviament diners com ventre de lloguer. Segons la víctima, aquests van arribar a oferir-li fins a 100.000 euros per tenir sexe per concebre un fill i lliurar-los posteriorment el nadó. Quan ella es va negar l'home la va forçar sexualment i fins i tot la va amenaçar amb un ganivet perquè no es resistís, segons la denúncia interposada per l'agredida.

Per la seva banda, els arrestats han negat davant la policia i davant del jutge haver-la contractat com a ventre de lloguer i únicament van reconèixer haver tingut relacions sexuals amb aquesta de forma consentida al seu domicili durant un trio. Així mateix, la dona, una empresària castellonenca, també va remarcar que no té problemes per tenir fills i que no necessiten recórrer a cap embaràs subrogat o ventre de lloguer.

La presumpta violació es va produir el passat dissabte a la tarda. La jove va alertar la Policia després d'haver estat agredida sexualment a l'habitatge d'una parella, resident a València, que l'havia acollit a casa a principis de mes. Segons el seu testimoni, no era la primera vegada que l'home, de 36 anys, l'obligava a tenir sexe i va relatar davant els agents un altre episodi violent ocorregut el passat 18 de juliol.

Encara que en un primer moment l'agredida no va explicar res sobre la suposada contractació com a ventre de lloguer, els policies que van acudir al domicili van escoltar com els propis sospitosos realitzaven un comentari referent a aquest fet.

Així, posteriorment la noia va acabar admetent que havia conegut l'home en una botiga de València al mes de juny i que en ser compatriotes aquest l'havia acollit a casa seva. Va ser després, després d'uns dies de convivència, quan la parella li va oferir diners per tenir un fill i quedar-se amb el nadó. Aquesta pràctica està prohibida a Espanya per la Llei 14/2006 sobre Tècniques de Reproducció Humana Assistida.

Els dos arrestats, una espanyola de 42 anys i un home d'origen romanès de 36, han quedat en llibertat amb càrrecs després de ser posats a disposició judicial. El jutge els ha imposat una ordre d'allunyament respecte de la seva víctima.