"
Prat Sàbat Advocats
Josep Maria Prat Sàbat Josep Prat Riuró Gerard Prat Riuró Miquel Garcias Miguel Luis Moreno Prat Joan Blanco Ginés
Josep M. Prat Sàbat Josep Prat Riuró Gerard Prat Riuró M.Garcias Miquel Luis Moreno Prat Joan Blanco Ginés
Un centre educatiu públic pot cobrar per tasques que es realitzen dins l´horari lectiu? Entenc que les excursions s´han d´abonar però, en el cas que facin piscina dins l´horari escolar estic obligat a pagar?

Un centre educatiu públic pot cobrar per tasques que es realitzen dins l'horari lectiu? Entenc que les excursions s'han d'abonar però, en el cas que facin piscina dins l'horari escolar estic obligat a pagar?

De conformitat amb la Llei d'Educació, per garantir la possibilitat d'escolaritzar a tots els alumnes sense discriminació per motius socioeconòmics,...

Portada 

Vull fer entrar el pèrit de l'assegurança al meu pis perquè avaluï els danys ocasionats per un ocupa, però l'edifici està tapiat per l'ajuntament. Quins passos legals puc fer per poder entrar al meu pis?

Pregunta completa: Tinc un pis en un bloc de pisos que fins fa poc estava ocupat il·legalment. La resta de pisos pertanyen a un banc. L'ocupa va...

Portada 

Tinc 63 anys, artrosis cervical i principi d'hèrnia. Fa dos mesos que estic de baixa per accident laboral i la Mútua em vol donar l'alta. No em puc jubilar fins al setembre del 2020 per no tenir els anys cotitzats. Treballo en el sector de la neteja i el braç em fa mal. Quina solució hi ha? Em poden posar a l'atur?

En primer lloc, si entén que encara no està recuperada de l'accident de treball i la Mútua li dóna l'alta mèdica,...

 
Portada 

La meva mare va fer testament i els beneficiaris som les dues germanes, després es va tornar a casar i el testament no el va canviar. Voldria saber quins drets té el marit de la meva mare sobre l'herència. Ell no té cap ingrés, només la viudetat.

En general, i en casos de successió testada (amb testament) com el que comenten, el cònjuge supervivent, no separat, té dret a...

Respostes anteriors

+ Més