vic - palafrugell 1-0

? vic. Ochoa, Marcel, Ernest, Oscar, Cases, Balcells, Vaqué, Miki, Edu Torrà, Mario, Puigdecents. ? palafrugell. Sepu, Poderoso, George (Torres, m. 87), Pastor, Alzina, Montoliu, Bernà (Riog, m.80), Ponsa, Èric, Raul (Marc Vilà, m.38), Tourai (Heredia, m.55). ? Gols. 1-0, m.15, Edu Torrà. ?Àrbitre. Ramos Sanchez, bé. Cap expulsat.

El Palafrugell va perdre el primer partit de la temporada al Municipal de Vic per la mínima. Els baixempordanesos varen tenir el control del joc però no varen saber materialitzar les seves ocasions.

El Vic es va avançar en el marcador en el minut quinze del primer temps en una de les poques vegades que varen arribar a la porteria defensada per Sepu.

A partir d'aquí el Palafrugell va seguir amb el control de la pilota però sense la profunditat ni l'eficàcia d'altres partits, i no va poder capgirar el resultat, en un partit en què el Palafrugell va tenir la pilota i el Vic es va endur els tres punts.

Tot i la derrota es mantenen líders, ara a un sol punt del Ripollet que va guanyar al Parets.

En la propera jornada el Palafrugell rebrà al Josep Pla i Arbonès el Canovelles, un equip que està instal·lat a la zona mitja de la classificació amb sis punts menys que el líder. ddg

LLORET- BELLAVISTA 3-0

? LLORET. Oriol Parera, Juan Babi, Marc Soler, Hèctor, Alex Bertran, Petete (m.50 Jorge Garro), Alberto (m.46 Edu), Riki, Peke (m. 60 Dani), Luna i Nico (m.60 Antonio). ? bellavista. Estudillo, Viru, Navarro, Miguel, Sebas, Jose Luis (m.69 Rafa), Carlitos (m.46 Castillo), Edu (m.81 Chino), Sergi Castro, Pacheco i Bricio. ? Gols. 1-0, m. 4, Nico; 2-0, m. 45 Viru (pp); 3-0, m. 48, Nico. ?Àrbitre. Escalera Díaz. Correcte. TG: Joan Babi, Marc Soler, Edu i Antonio (Lloret). Miguel i Piru (Bellavista). TV: Hèctor del Lloret per doble amonestació . Sebas del Bellavistaper doble amonestació.

Primera victòria de la temporada del Lloret, que va passar per sobre d'un Bellavista molt innocent en atac. Els verd-i-blancs han hagut d'esperar fins a la vuitena jornada per sumar els primers tres punts en un mateix partit. Nico va ser l'autèntic protagonista fent dos dels tres gols dels selvatans (el 2-0 el va fer Viru en pròpia porteria). Els pocs aficionats que hi havia al Municipal de Lloret, per culpa de la pluja, van vibrar amb un equip que va mostrar una actitud, sobretot defensiva, esperançadora de cares a encadenar una sèrie de bons resultats per sortir del pou de la classificació. El Bellavista va fallar un penal i va enviar una pilota al pal. Bricio va ser el protagonista de les dues jugades. Pròxim examen al camp del potent Rubí. Moises García

SANT HILARI- MOLLET 1-1

? SANT HILARI. Jimenez, Valle, Pinto, Cabratosa, Moré, Èric, Jonny (m. 59 Pau), Planas, Reinoso, Padrós, Vázquez. ? mollet. Marc, Solto, Xavi (m.70 Jordi), Pol, Toni, Cuadros, David, Jose Manuel (m. 77 Alberto), Manolo, Mendieta (m.73 Macedo) i Franc (m.55 Fortuny).? Gols. 1-0, m.1, Planas; 1-1, m.27, Jose Manuel. ?Àrbitre. Inglés Bravo, Raúl. Bé. TG: Planas, Vazquez i Moré per part del Sant Hilari. Toni, Cuadros i Mendieta per part del Mollet. TV: Cap.

El golàs inicial de Planas feia pressagiar una bona tarda als pocs aficionats que es van acostar al municipal de Sant Hilari, espantats per la pluja. Només treure de centre i fer una petita paret, el davanter dels isards va engaltar un fort xut pràcticament des de mig del camp que va sorprendre un adormit Marc.

Abans d'arribar a la mitja hora de joc però, el Mollet va empatar a través del mig Jose Manuel, deixant al macador el resultat que finalment seria definitiu.

El Sant Hilari va merèixer més la victòria que el seu rival, va ser l'equip que va apretar més i va buscar més la porteria contrària. Exemples d'aquest domini sobre el terreny de joc van ser un pal i una rematada de cap que quasi acaben dins la porteria del Mollet. El partit es va iniciar uns minuts més tard de l'horari previst (16.30), per veure l'evolució de la pluja que finalment va ser favorable. Josep Padrós