Si alguna curiositat desperta el proper partit de Lliga del Girona, a part de veure si els homes d'Agné són capaços de tombar l'Hèrcules, un dels pesos pesants de la categoria de plata del futbol espanyol, és saber quina serà la parella d'atac. La falta de gol dels gironins, el tema estrella que envolta l'actualitat del conjunt blanc-i-vermell, ha creat una certa expectació a l'hora de conèixer la davantera per al pròxim compromís. Vist l'entrenament d'ahir a Montilivi, Paco Esteban i Arnal serien els escollits per intentar perforar la porteria dels alacantins, la menys golejada de la Segona Divisió A.

Un duet que, vistos els precedents d'aquesta temporada, seria totalment inèdit. Agné, doncs, podria confiar en l'olfacte golejador de dos davanters que ben poques jornades han saltat com a titulars. Sense anar més lluny, Arnal va jugar el seu últim partit sortint d'inici ara fa quatre jornades, el dia de l'empat a Llevant (1-1). Una setmana menys que Paco Esteban, que no era titular des del partit a Montilivi contra el Rayo Vallecano (1-1).

Dos davanters que en la present campanya encara no han vist porteria i que aquest diumenge davant l'Hèrcules podrien tenir una oportunitat per reivindicar-se. Precisament això és el que Arnal va demanar aquest dimecres, en defensar la capacitat golejadora dels davanters de la casa i renegar de qualsevol incorporació al pròxim mercat de Nadal.

Canvis respecte al Múrcia

Si alguna conclusió es pot treure del passat partit a Múrcia és que Raül Agné, vist l'entrenament d'ahir, prepara nombrosos canvis per rebre l'Hèrcules. Fins a sis cares noves podrien reaparèixer aquest ?diumenge per deixar enrere la imatge que els gironins van mostrar la passada jornada.

Rafa Ponzo té tots els números de tornar a l'equip titular, mentre que Cañas podria formar part de la defensa. Al mig del camp, Matamala entraria al pivot central mentre que l'atac, a part de la parella abans esmentada, es completaria a les bandes amb Raúl Martín i Chechu.