Samuel Eto'o, davanter del Barcelona, va afirmar ahir que més enllà dels premis individuals, la seva gran il·lusió és "arrasar amb el Barça" i "guanyar tots els títols possibles" en el seu intent de superar-se "cada dia fins al moment en el que no pugui més". Ambiciós com de costum, encara que amb un discurs visiblement més prudent que en temporades anteriors, el jugador camerunès, màxim golejador de la Lliga, amb 13 gols, va recordar que el seu millor moment "encara està per arribar" i que en aquesta temporada aspira a "guanyar títols amb el Barça, perquè ja ens toca guanyar-ho tot".

"En el professional, mai em poso límits, almenys fins al dia en què no pugui més", va reflexionar el camerunès, la mitjana de gols del qual el converteix en el màxim candidat al pitxitxi i fins i tot a la Bota d'Or. "Però només sóc un reflex del bon estat de forma de l'equip i del nivell dels meus companys", va afegir, "perquè fins i tot quan no volem marcar, marquem". Segons Eto'o, la gran quantitat de gols que està aconseguint el Barça s'explica per la "sort i la feina" de l'equip.

Eto'o, a més, va desitjar "tota la sort del món en la seva recuperació" a Ruud van Nistelrooy, davanter del Reial Madrid que estarà de baixa almenys sis mesos, i va assegurar que el conjunt blanc és "l'únic favorit" per guanyar el títol de Lliga "perquè és el campió vigent" de la competició. Objecte de renovats elogis després d'estar a punt d'abandonar el club durant l'estiu, Eto'o va insistir en que no ha de demostrar "res a ningú, només a mi mateix" i va destacar que amb el vent a favor només pensa a concentrar-se més "perquè quan tothom parla bé de tu, és més fàcil caure en la relaxació". Per això, va demanar que "no es posi l'accent" en el penúltim partit de Lliga del curs passat, contra el Mallorca, en què va ser xiulat pel públic del Camp Nou, perquè la seva trajectòria al Barça va "molt més lluny que aquell partit en concret".

En la línia del que ha expressat en ocasions anteriors, Eto'o va manifestar el seu desig d'acabar la seva carrera esportiva al Mallorca, encara que va recordar que encara "puc donar guerra durant molts anys". Lluny de considerar-se el líder de l'equip, Eto'o va assumir la "responsabilitat enorme" que suposa acumular diversos anys en el primer equip i "ajudar a pujar al carro" als jugadors més joves. El Barça se'n va avui cap a Huelva per jugar demà amb el Recreativo.