BANYOLES B - Base roses 0-0

? bANYOLes B. Sergi Cortina, Roura, Raül Casadevall, Pagès, Lavall (Almagro), Roca, Masdevall (Ballesteros), Pujolràs, Massanellas (Berruelo) i Joel Ferrer. ? BASE ROSES. Banco, Gallart (Serra), Amrani, Tijera, Romero, Pérez, Labrador, Boujemai, Herrera (Gheciel), Hornos, Acherkouk (Geli). ? Gols. 1-0, m.43, Sergi Useros. ?Àrbitre. Requena Mera, molt malament.

Partit molt distret i disputat entre el Bayoles i el Base Roses, els quals varen anar en tot moment a buscar la victòria, encara que es va notar l'absència d'un dominador clar ja que els dos conjunts, amb un bon joc, velocitat i amb la intenció d'aprofitar els seguits contracops, posaren a prova els dos porters (Sergi i Blanco) que van tenir una molt bona actuació. Superada, no obstant, pels locals, els quals varen crear més ocasions que els seus oponent però sense definir en els metres finals. Durant el temps de descompte, Horno va tenir la millor oportunitat però el seu xut es a estavellar en el travesser i, a partir d'aquí, va ser el Banyoles qui va fruir de diverses ocasions tot i que sense massa convicció. j.l. ponce

EF GARROTXA - TOSSA 3-3

? EF GARROTXA. Sellas, Turon, Linares, Eric Gispert, LLuis Soy, Uri Montenegro (Pep Soy), Dani Roca, Karam, Villatoro (Gallinza), Aniol Massó (Palom), Pagès (Marc Roca). ? TOSSA. Barbatude, Pérez, Federico (Coronell), Aguilera (Carreras), Degiacomi, Vilanova, Moreti, Lopez (Adame), Moncusi (Cassamà), Alejandro, Llavarsa. ? Gols. 1-0, m.35, Aniol; 1-1, m.60, Moncusi; 1-2, m.72, Vila; 2-2, m.75, Uri; 2-3, m.82, Adame; 3-3, m.86,Turon. ?Àrbitre. Rodríguez Ventura, regular.

La primera part del partit entre l'EF Garrotxa i el Tossa va estar dominada pel conjunt local però, arran de l'expulsió d'un jugador garrotxí, el Tossa es va posar les piles i va conseguir el gol en les tres ocasions que se li varen presentar, mentre que l'equip local mirava d'aguntar com podia. Resultat final: empat a tres. ddg

AMER - CALDEs 2-1

? AMER. Àngel Bustins, Giro, Yuyu, Amagat, Beni Pascual, Gari, Rafel (Balla), Albert, Peraferrer (Auguet), Torner, Navarro (Chino) . ? CALDES. Alzina, Brugat, Serrà, Dieguillo, Requena, Juliol, Garcia, Arizmendi (Pineda), Carbó (Berto), Rodríguez (Álvaro), Ponce (Pérez). ? Gols. 1-0, m.21, Òscar Peraferrer (p); 2-0, m.48, Navarro; 2-1, m.76, Garcia. ?Àrbitre. Juanes Vázquez, bé.

La primera part del partit va destacar pel control de l'Amer sobre el Caldes que, a més, va disposar de múltiples ocasions d'acostar-se a la porteria contrària i marcar; tot i que només va poder avançar-se amb el penal d'Oscar. A la represa, l'equip local va començar d'una forma immillorable ja que al tercer minut d'haver-se iniciat ja varen aconseguir un gol i van veure la victòria pròxima. No obstant, els visitants no es varen deixar rosegar i varen escurçar distàncies, això va fer que els últims minuts del partit estiguessin sembrats de nervis i emoció. Josep FEixas

FARNERS - SALT 2-2

? FARNERS. Pane, Rachid, Isaac (Robert Cullell), Vendrell, Talavera, Freixas (Saul), Artau (Riera), Batllosera, Montes (Parés), Cristian, Albó (Masferrer). ? SALT. Fucho, Peralta (Ferragut), Aguilera, Alfonso (Rossell), Kiko, MAtó, Meda (Godoy), Roger Sitjar, Oscar Girona (Pablo Ibarra), Garrucho, Marc Lluís. ? Gols. 0-1, m.30, Garrucho; 0-2, m.35 (p), Roger; 1-2, m.50,Masferrer; 2-2, m. 60 Masferrer. ?Àrbitre. Jiménez Gordo, regular.

Partit força estrany el que es va jugar ahir al matí entre el Farners i el CF Salt. Un partit amb una primera part dominada pel Salt i que va finalitzar amb el marcador zero a dos a favor dels visitants amb un gol de penal i una expulsió del porter del Farners Pane. A la represa, el Farners va reagrupar les seves forces i, gràcies a Masferrer, varen aconseguir l'empat. Joan Gispert

BISBALENC - ABADESSENC 1-0

? AT. BISBALENC. Quim Carol, Piferrer, Alias, Jimeno, Ribas (Serrano), Bonet, Quer, Jan, Xumetra, Donovan (Alexander), Roger (Vidal). ? ABADESSENC. Muñiz, Coma, Castells, Ibáñez, Oller, Serra (Suárez), Néstor, Evarist, Joel (Moya), Campdeo, Gabri (Plana). ? Gols. 1-0, m.19, Xumetra. ?Àrbitre. González Aguilera, correcte.

Pimera victòria del Bisbalenc a casa gràcies al gol de Xumetra en el minut dinou. Altrament, va ser un partit mediocre i força ensopit. Cal destacar, també, la lenta reincorporació dels jugadors lesionats del Bisbalenc. ddg

OLOT - CAMPRODON 3-1

? olot. Reig, Freixa, Berga, Armengol, Pujolar, Villaplana, Alonso (Isaac), Toti Tarradellas (Cesc), Robert, Roger, Gabri (Abel). ? camprodon. Masdéu, Joel (Situ), Garriga (M. Reig), A. Calm, Quetxa, Prieto, Falguera, Martí, D. Reig (Guillemet), Plana, Luque. ? Gols. 0-1, m.21, Martí; 1-1, m.32, Armengol; 2-1, m.55, Robert; 3-1, m.93, Roger. ?Àrbitre. Eduard Caicedo Iglesias, bé.

L'Olot continua imparable aconseguint una altra victòria davant del Camprodon en un excel·lent i magnífic partit on el bon joc futbolístic va fer acte de presència. Tot i que el Camprodon es va avançar en el minut 21, l'Olot va remuntar ràpidament amb estratègies de mig camp i bones defenses. El grup local va demostrar una vegada més per què són capdavanters en la classificació i es varen emportar els tres punts. P. Isern

L'ESCALA - RIPOLL 1-0

? L'ESCALA. Sergi, Isaac, Faura, Mir, Coma, Diaz (Pitu Batlle), Pitu Pujol, Arbosí (Sebas), Jonas (Pau Ribas), Manu (Lesli), Pablo (Milà). ? RIPOLL. Mateu, Arena (Edu), (Dani), Garriga, Sellas, Cristian, Aitor, Udi (Jofre), Pauls, Viñas, Pedrós, Pablo (Ricard). ? Gols. 1-0, m.43, Sergi Useros. ?Àrbitre. Lozano Pedrero.

Del partit entre l'Escala i el Ripoll cal destacar que és la primera vegada que el grup escalenc aconsegueix una victòria al camp local. Va ser un partit on va abundar el migcampisme i la presència dels davanters a la porteria contrària; fins que en el minut trenta-cinc es va produir la primera ocasió de gol però que l'àrbitre va determinar com a fora de joc. No obstant, va acabar marcant el gol desitjat. A la represa es va continuar amb el mateix ritme de joc que va imperar a la primera part. ddg

BREDA - EF GIRONÈS SÀBAT 1-1

? BREDA. Ruben, Dani, Oscar, Regàs, Raul, Boixalleu (Ivan), Alex, Soldevila, Oriol (Pinto), Carles, Juan (Cladellas). ? EF GIRONÈS SÀBAT. Serafín, Campasol, Lejías (Pau), Febrian, Santoro (Rauric), Kiko Gómez, Duran, Miguelón, Saura (Ballesteros), Moha, Alex Moreno (Toni). ? Gols. 1-0, m.73, Carles; 1-1, m.83, Duran. ?Àrbitre. Tome Moreno, correcte.

El Breda va jugar ahir a la tarda contra el EF Gironès-Sàbat en un partit on tots dos no varen disposar de massa ocasions per marcar l'esperat gol. Veient això, van estirar les seves línies de joc i, en l'única ocasió que el EF Gironès-Sàbat va arribar a la porteria contrària va anotar un gol al minut vuitanta-tres gràcies a la jugada de Duran. j.a.

El Vilamalla va guanyar per la mínima ahir a la tarda el Bescanó i va sumar tres punts que l'han ajudat en la seva ascenció en la classificació. Tot i que encara té forts contrincants per sobre com l'Olot, o el Base Roses.

El partit va destacar per la rivalitat entre ambdós equips i per un joc molt disputat. Durant la primera part el grup local va disposar de tres clares ocasions, tot i que només una es va veure transformada en un gol. A partir de llavors, i fins el final de la primera part, el Bescanó només va comptar amb una oportunitat per esgarrapar algun gol. La represa es va viure amb molta intensitat, va augmentar el ritme i va adquirir ?agressivitat. L'equip visitant, conscient de la necessitat de marcar i aconseguir com a mínim l'empat, va intensificar el seu joc i va crear situacions de perill per a l'equip contrincant, com va ser el cas d'un llençament de córner. Finalment, la victòria va ser per al Vilamalla.