Ramón Calderón va tenir ahir unes dures paraules contra l'expresident del Reial Madrid Florentino Pérez per la seva aparició al costat de Ronaldo i Zidane en un partit benèfic disputat dilluns. El mandatari blanc va afirmar amb contundència: "Em fa pena i és trist veure que Florentino Pérez és un expresident que apareix en els moments de crisi. Només em mostra les seves intencions durant els últims dos anys i mig, que no ha fet més que intentar torpedinar aquesta junta directiva". Calderón va seguir carregant contra Florentino Pérez: "No em sorprèn venint de qui ve, d'algú que sempre busca el benefici propi.

Pel que fa a la continuïtat de Bernd Schuster, que seguiria sent l'entrenador si perdia davant el Recreativo, va apuntar que "segur, no hi ha res més que la mort". Calderón va dir que no "hi ha cap ultimàtum a Schuster. No crec que perdem, és més, guanyarem i aconseguirem un títol aquest any".

"Ratifico el que va dir Pedja Mijatovic. És el responsable de prendre aquestes decisions, tant en el que es refereix a l'entrenador com els jugadors i tinguem una mica de tranquil·litat, perquè el que hagi d'ocórrer, si és que ha d'ocórrer, ja ocorrerà", va declarar Calderón. "No hi ha raó per plantejar-se aquesta qüestió ara, quan és el mateix equip que fa dos mesos va aixecar la Supercopa i en fa quatre o cinc va aixecar la Lliga", va afegir el president del Reial Madrid.

"És el mateix equip i el mateix entrenador. Hem de deixar-los treballar. Ara mateix el missatge és aquest, de tranquil·litat, d'optimisme i no d'apel·lar a èpoques passades amb imatges que no fan sinó desunir la massa del Reial Madrid", va seguir Calderón.

I referint-se a la polèmica biografia de Cassano sobre la seva estada al Madrid, Calderón va apuntar: "Jo espero que aparegui també amb un altre jugador que es va emportar 4.000 milions del Reial Madrid i que, segons ell mateix, ho va fer per fomentar la natalitat i reactivar la prostitució".