La Nueva Condomina, Anoeta, Gran Canaria, Mendizorrotza... Són alguns dels estadis amb més pedigrí de la categoria, camps que, a tenor de l´opinió de Josep Gusó, es troben a anys llum de Montilivi. Amb poc més de 7.000 localitats disponibles i després de viure un estiu força mogut a causa de les obres per aclimatar la llar blanc-i-vermella a la Segona A, el president considera que les mancances del camp del Girona encara són una evidència.

«A la categoria la majoria dels estadis són molt dignes. Montilivi, en canvi, és un camp de futbol que d´estadi només en té el nom. A més, si l´Ajuntament de qualsevol localitat s´ha de veure reflectit al seu camp de futbol... Mira quina imatge donem arreu ». La presència de la lona que tapa bona part de la graderia lateral i la manca de serveis en comparació amb la resta d´estadis de la categoria, són alguns dels motius que fomenten les crítiques de Gusó.

Solucions que, ara mateix, difícilment milloraran. Sobretot en un context protagonitzat per una crisi que també afecta al Girona. «Ara es comença a notar. Les coses, sobretot en temes de publicitat, es posen més difícils».