Les habilitats atlètiques de Josep Lluís Blanco estan fora de qualsevol mena de dubte i, com a prova, el fondista lloretenc va provar l'altre dia de fer salt amb perxa. Tot i no haver-ne tocat cap en la seva vida, al cap d'uns pocs minuts Blanco ja saltava amb relativa solvència.

Josep Lluís Blanco (La Sansi), campió d'Espanya de 3.000 obstacles, disputarà demà la 23a milla urbana d'O Barco de Valdeorras. Fins a 5 atletes que van competir a Berlín estaran en la sortida de la milla gallega amb tres campions d'Espanya actuals: Reyes Estévez en 1.500, Jesús España en 5.000 i el propi Blanco en 3.000 obstacles. Al costat d'ells, l'atleta del Barcelona Sergio Sánchez, cinquè en el campionat d'Europa indoor de 3.000 llisos i semifinalista a Berlín, així com Manuel Penas, tercer en el nacional de 10.000 i participant a Berlín.

En la categoria femenina les principals favorites seran la internacional Irene Alfonso, 4a en el nacional de 1.500 metres, i Solagne Pereira, cinquena en la mateixa carrera. La lloretenca Eva Arias és baixa per una lesió i no podrà córrer en una prova on ha participat durant molts anys.