Tant Blanco com Reyes Estévez van encertar-ho i, la tercera edició de la Sansi va ser molt disputada. La victòria final va ser per a Juan Carlos Higuero, un dels que havia d'estar dins totes les travesses, mentre que, en categoria femenina, Eva Arias, va fer bons els pronòstics.

La cursa masculina va ser la més lenta de les tres edicions que es porten disputades, amb un temps final per al vencedor de 14:23, tres segons més que en la passada edició. Tot i això, va tornar a ser un final d'infart, en el que l'atleta local i organitzador de la Sansi, Josep Lluís Blanco es va haver de batre amb un dels millors migfondistes espanyols del moment, Juan Carlos Higuero. Al final, Higuero va fer bons els pronòstics i es va endur la victòria amb només un segon d'avantatge sobre el lloretenc.

En tercer lloc va arribar l'irlandès Tomas Chamney, tres vegades campió d'Irlanda i participant en les darreres cites olímpiques i mundialistes, gairebé deu segons més tard que els capdavanters. Els llocs d'honor els van completar el marroquí Yassim Kabouri i el vencedor de la primera edició d'aquesta cursa, Reyes Estévez.

Pel que fa a la cursa femenina, Eva Arias va revalidar titol, tot i que de manera més justa que en l'anterior edició, ja que Jacqueline Martín va plantar-li guerra i la va poder batre en els moments finals. En tercer lloc va finalitzar la letona Jelena Abele a 27 segons de la guanyadora. La vidrerenca Bàrbara Ramón va finalitzar quarta.

L'ambient durant la cursa va ser, si cap, millor que el de l'any anterior, doncs, a més, el temps acompanyava i van ser molts els veïns que van donar suport als participants de la cursa. Les graderies de l'Estadi Municipal de Lloret van quedar-se petites, a més, les curses de promoció van batre tots els pronòstics i van haver de deixar fora de participació els inscrits d'última hora. El nivell exhibit pels més joves va ser molt bo, amb unes curses igualades i, sobretot, l'alt nombre d'inscrits va tornar a evidenciar el bon moment que viu la base de l'atletisme en el nostre país.

Les disfresses i el bon humor van tornar a ser protagonistes de la Sant Silvestre, ja que molta gent es motiva per anar-hi disfressaa. La victòria en grup va ser per a una comparsa que representava els Sanfermines, mentre que individualment el vencedor va ser Fèlix Santiago, disfressat de fada.

És evident, en vistes dels resultats, de l'atracció de participació, de la mobilització del públic, de l'esforç dels voluntaris, que a la Sansi li queda corda per estona. La propera edició que es disputi serà la quarta i, si no es vol quedar estancada, s'hauran de prendre mesures per millorar la comodidat dels participants.