liceo-vilanova

? liceo: Llaverola, Bargalló, Gual, Lamas i Álvarez -cinc inicial- Barreiros, Grasas, Payero. ? vilanova: Arellano, Galán, Marín, Rocassalbas i Bartres -cinc inicial- Riba i Ferrer. G gols. 0-1, m.12, Galán; 1-1, m.16, Bargalló; 2-1, m.23, Álvarez; 3-1, m.25, Ávarez; 3-2, m.32, Bartrés; 3-3, m.49, Rocassalbas; 3-4, m.49, Bartrés. A Àrbitres: A. Gómez i L. Delfa. Va mostrar targeta blava a Pablo Álvarez i Marc Gual.

El Vilanova va trencar tots els pronòstics. Dit amb altres paraules, ningú abans de començar la Copa pensava que l'equip català seria avui (16.30 h) a la final. Hi serà per mèrits propis després de derrotar dijous 6-1 l'amfitrió, el Lloret d'Ivan Tibau i d'imposar-se ahir al líder de l'OK Lliga, el Liceo. El conjunt català perdia 3-2 a falta d'un minut per a la fi de l'enfrontament però Rocasalbas, de penal, feia l'empat, que semblava condemnar la semifinal a la pròrroga. El millor encara estava per arribar. Després de l'empat a tres i amb 50 segons per endavant, els homes de Josep Lluís Delriu no van deixar d'insistir. Aquesta vegada, el seu treball, esforç i sacrifici va tenir la recompensa justa quan Bartrés, a cinc segons per al xiulet final, feia embogir a l'afició del Vilanova i segellava el 3-4 final que donava la sorprenent classificació a un Vilanova que avui intentarà endur-se la final.

vic-barcelona

? roncato patí vic: Bancells, S. Fernández, B. López, Titi Roca, Torra -cinc inicial- Deitg, M. Masoliver, S. Pla, Carbó i Tems. ? fc barcelona: A. Borregan, A. Egurrola, Reinaldo, M. Ordeig, S. Panadero -cinc inicial- Adroher, C. López, L. Teixido. G gols. 0-1, m.4, Ordeig; 1-1, m.34, Roca; 2-1, m.60, Carbó (p); 2-2, m.60, Reinaldo (p); 3-2, m.60, Roca (p). A Àrbitres: J. Vidal i J. Gómez. Va mostrar targeta blava a Egurrola i Reinaldo.

Vic i Barça van disputar un partit d'allò més igualat. De fet, no es va resoldre fins a la tanda de penals, ja que després dels 50 minuts reglamentaris i els deu de la pròrroga, el resultat era d'empat a 1. Així doncs, tot es va decidir des del punt de penal. Després de diversos llançaments, l'encert va voler que fos el Vic, vigent campió del torneig, qui accedís a la final. D'aquesta manera el Vic s'haurà d'enfrontar avui a un Vilanova que intentarà donar la sorpresa.