Ahir al matí, l'Hotel Evenia Olympic Palace de Lloret de Mar era un rusc de persones enfundades en malles de licra, pantalons curts, samarretes estretes multicolor i sabatilles esportives que es disposaven a participar en La Sansi 4.

La tercera Sant Silvestre d'Espanya per darrera la Vallecana i la Barcelonina va reunir tot tipus de celebritats, esportistes i famosos units per l'atletisme i l'eclecticisme del seu organitzador: Josep Lluís Blanco.

Si altres anys hi havia hagut la presència de gimnastes (Gervasio de Ferr, Almudena Cid, Andreu Vivó), motociclistes (Javier Garcia Vico), triatletes (Marcel Zamora) o tennistes (Tommy Robredo), ahir els coneguts eren Miquel Molina (pilot DTM), Jessica Expósito (Batuka) que repetien d'altres anys, o Esteve Fradera (exjugador del FC Barcelona), que va acabar la cursa en la posicio 217 amb 19:40.

La representació atlètica sempre respon a la crida de Blanco i en aquesta ocasió hi van participar l'olímpic Miguel Quesada, sisè amb 15:03; el fondista Benito Ojeda, vuitè amb 15:12 o diversos atletes del FC Barcelona, el Pratenc, el Calella, l'Adidas Domingo Catalán o el Montornès.

En el pla mediàtic, els periodistes de Televisió de Catalunya Josep Maria Puig (227è amb 19:47), Xavier Bonastre (257è amb 20:00) i Arcadi Alibés (343è amb 20:46) van assistir un cop més a la cita de Lloret.

La gran quantitat de premis que dóna La Sansi va provocar que una Marge Simpson s'endugués el premi a la millor disfressa femenina i un Super Mario, en honor al 25è aniversari, el guanyés en masculina. Per edat, la franja es va moure entre els 78 anys del més veterà i els 4 mesos del més jove.