El millor equip de 2011 i de la segona volta actua aquesta tarda al Nuevo Colombino de Huelva, on l'espera un Recreativo que, en tota la temporada, no ha aconseguit allunyar-se dels llocs de perill de la categoria. El Girona ha guanyat els últims cinc partits i té pràcticament encarrilada la permanència; però a 15 jornades del final, i instal·lat en els llocs de "play off" d'ascens, l'equip de Raül Agné encara en vol més per mantenir viu el somni que la promoció d'ascens a Primera és possible.

Dues són les novetats que Agné va introduir ahir a la llista de convocats. Dani Bautista i Chechu es van quedar a Girona i el seu lloc l'ocupen Luso Delgado i Borja Sánchez. D'aquesta manera sembla clar que Migue, que dimarts contra el Granada va tornar a l'equip després de la lesió però ocupant el lloc de central, es desplaçarà al lateral esquerre, i Serra, que no va jugar contra els andalusos, farà parella amb Tortolero a l'eix de la línia defensiva. Al mig del camp Dorca i Ángel tenen números per continuar-hi, amb Moha i Jandro per les bandes, i Peragón i Despotovic, en punta. El davanter serbi no va jugar dimarts, però viu un bon moment de forma i tot apunta que a Huelva tornarà a jugar de sortida. Gerard, Víctor Curto, Goñi i Biancucci (aquest no té els papers en regla) són els altres jugadors que van quedar-se fora de la llista de convocats.

Si el Girona guanya, igualarà la ratxa de sis victòries seguides que va aconseguir en els darrers sis partits de lliga de la temporada 2006/07 a Tercera Divisió (la de l'ascens a Segona B). A més es consolidarà en els llocs de play- off, on passi el que passi avui al Nuevo Colombino, l'equip té garantit continuar-hi almenys fins a la propera jornada. Divendres Raül Agné no va voler parlar de la seva renovació i va demanar centrar-se només en l'apartat esportiu. "Als jugadors els dic que no es distreguin, que continuïn fent el que els ha portat fins aquí, i que recordin d'on vénen", va subratlar.

Els gironins tenen avui una bona oportunitat per seguir sumant abans que apareguin dos rivals temibles. Dissabte que ve el Betis es presentarà a Montilivi carregat d'urgències després d'haver sortit dels llocs d'ascens directe, i l'altre cap de setmana, l'equip ha de visitar el Valladolid. Els castellans eren clars aspirants a pujar però superat l'equador del campionat, estan en zona de ningú.