Una mica de llum al final del túnel. Dos gols des del punt de penal del veterà Marçal Casadevall van servir al GEiEG per sumar tres punts d'or que l'acosten una mica més a l'objectiu de la salvació. Els grupistes segueixen immersos al pou de la classificació, segueixen al penúltim lloc, però ara tenen l'onzena posició que ocupa l'Alcoi (va perdre a al pista del Liceo (3-1) a només dos punts de distància.

L'equip d'Israel Umbert va aconseguir aquest glop d'aire davant l'equip revelació de la competicio el Moritz Vendrell per 2-1; dos penals que va transformar l'osonenc Casadevall van col·locar amb avantatge als grupistes a mitjans de la segona part. Els visitants varen retallar diferencies més tard però no van poder tornar a superar l'ordenada defensa grupista i a un Ramon Gascón que va tornar a ser protagonista.

El GEiEG tenia ben clar que el partit d'ahir era una de les últimes oportuniats per agafar-se a la permanència; les derrotes de Voltrega, Tenerife, Alcoi i l'empat del Lloret, feien que una victòria grupista valgués el seu pes en or. En la primera meitat tant GEiEG com Vendrell van realitzar un joc molt ràpid; Casadevall va tardar a obrir la llauna des del punt de penal; ho va fer quan faltaven 2.28 per al descans. Això va donar tranquil·litat als grupistes.

A la represa el partit va embogir; els contracops de locals i visitants van oferir un duel vibrant i ple d'emoció als espectadors del Lluís Bachs. Els locals van saber aprofitar les seves oportunitats tot i que primer Jaume va fallar un penal, Casadevall en el minut 35 va tornar a superar Grau en una pena màxima per fer pujar el 2-0 (minut 37).

El Vendrell s'acosta

Quedava molt de partit i els visitants es van estirar. De la mà de Julivert, el Vendrell va retallar diferències i en la següent jugada el GEiEG va ser penalitzat amb la desena falta. En dos minuts, el Vendrell podia haver igualat el duel però Cristian va obligar que Gascón es lluís.

Durant els onze minuts finals la bogeria va seguir a la pista; Gaspar va etzibar una bola al pal i els grupistes van veure com els anul·laven un gol. Al final, el marcador no es va moure i el 2-1 final va significar tres punts molt valuosos per al GEiEG.