El Llagostera va perdre ahir sense pal·liatius al camp de la Pobla de Mafumet, però manté el lideratge una jornada més. Els locals van aprofitar l'oportunitat per retallar distàncies al líder i tenir més opcions per jugar el play-off d'ascens a Segona B.

El partit va començar amb un ritme trepidant per part de l'equip local. Els de La Pobla van començar molt forts, mentalitzats que s'hi jugaven la vida. Aquesta vitalitat es va veure recompensada molt aviat, amb un gol molt matiner al minut 4, arran d'una falta xutada des d'una mica més endavant del semircercle central. Roca va penjar la pilota dins l'àrea i Julio Rico va rematar de cap al fons de la xarxa, avançant a La Pobla al marcador. El local Roca va estar molt actiu i al minut 15 va aprofitar una indecisió de la defensa del Llagostera per rematar dins l'àrea i fer lluir al porter del Llagostera, Ivan Portolés, que amb el peu va poder rebutjar la pilota. Al 30, Roca ho va tornar a provar amb un xut des de la frontal de l'àrea, però el porter llagosterenc va enviar la pilota a córner. Un minut després arribava la primera ocasió clara del Llagostera, un xut creuat de Pedrito que es va passejar davant la línia de gol, sense que cap company arribés a ficar la pilota dins. El primer temps acabava amb una nova ocasió pels locals, en la que Alfons va provar una vaselina que es va acabar perdent per sobre del travesser.

Al segon temps el Llagostera va sortir millor i va començar a dominar la situació, tenia més possessió de pilota i La Pobla de Mafumet, amb el resultat a favor, es dedicava a aguantar al darrera. A mesura que anaven passant els minuts, el Llagostera disposava de més ocasions de gol. A destacar, al minut 55, una passada de Roca cap a Pedrito que va entrar per la banda esquerra i una vegada dins l'àrea va xutar però el porter local la va aturar. Al minut 60 era Eloi qui feia una centrada cap a David Costa, i aquest rematava de cap fregant el travesser. Idèntica mala sort tenien el mateix David Costa al minut 73 i Javi Revert al 74 que remataven sobre la porteria local i els seus xuts sortien per sobre el travesser. El Llagostera dominava, buscava amb insistència el gol de l'empat i en veure que l'equip local no atacava, Oriol Alsina es va jugar el tot pel tot treient a un defensor i fent entrar a un atacant més, establint una defensa de tres homes. La Pobla ho va aprofitar per sentenciar el partit. El segon gol local arribava al minut 75 després d'un córner en el que la defensa del Llagostera no va estar encertada. La pilota va quedar morta dins l'àrea i Aleix Poch va marcar amb un xut fort des de l'àrea petita, sense que el porter llagosterenc pogués fer absolutament res. Deu minuts més tard va arribar el 3 a 0, un gol molt aplaudit de Fran Carbia que va entrar dins l'àrea del Llagostera amb la pilota controlada i, davant la sortida del porter, li va picar la pilota per sobre. El partit acabava amb una ocasió del Llagostera en la que Pedrito, buscant el gol de l'honor, va fer un xut ras i la pilota va acabar fregant el pal.

Amb aquest resultat, el Llagostera veu com els seus perseguidors més immediats se li acosten una mica més i com la Muntanyesa -segon classificat- se li situa a només a un punt, mentre que el tercer i el quart, Reus i Europa respectivament, es situen a sis punts.