El Reial Madrid buscarà mantenir la pressió sobre el FC Barcelona amb l'objectiu de vèncer aquest dissabte a l'Hèrcules a l'estadi Santiago Bernabéu, i confirmar les sensacions i el joc desplegat la setmana passada a El Sardinero, a l'espera del que faci el conjunt blaugrana en la seva visita al Sevilla diumenge.

El conjunt blanc vol fer-se fort a casa seva davant dels alacantins, el nivell dels quals- una sola victòria en el que va de campanya, però al Camp Nou- baixa considerablement fora del Rico Pérez. Els blancs són conscients que mantenir viva la lluita pel títol de Lliga passa per no deixar-se més punts en el que resta de campanya i el xoc del Barcelona davant el Sevilla està marcat en el calendari.

No obstant això, Mourinho haurà de fer front a les absències de Cristiano Ronaldo, Kaká i Ricardo Carvalho per la qual cosa les opcions per a l'atac es redueixen, tenint en compte la baixa de Gonzalo Higuaín. Per tant, el tècnic portuguès podria tornar a apostar per Benzema i Adebayor a la davantera, després del bon resultat ofert contra el Racing de Santander, on va brillar Mesut Ozil.

Per la seva banda, l'Hèrcules visita el Santiago Bernabéu en el seu pitjor moment de la temporada i amb la ment posada en el pròxim partit de Lliga, on rebrà al Rico Pérez a l'Osasuna, rival directe en la seva lluita per la permanència a la Lliga BBVA .