Tinc present que des de fa alguns dies dec un parell de coses als lectors. D'una banda parlar de Gerard López i de l'altra, de certs dubtes seriosos que tenia després del tancament del mercat d'hivern.

De Gerard López en parlaré un altre dia, dels dubtes ho faré avui. Bé, dubtes que a hores d'ara ja no ho són. En aquell moment, i més després d'escoltar Raúl Agné en la prèvia del dia del Nàstic, quan va dir que se'ls havien escapat jugadors com Tuni o Felipe Sanchón perque no hi arribaven econòmicament, no acabava de tenir clar -tot i que ho intuïa- quin paper havien de fer els nous arribats, Keko, Goñi i Bianccuchi. Ara ja ho sabem tots.

L'argentí encara està sense papers, i molt em temo que ningú no pateix gens per si aquests no arriben. Goñi encara no ha entrat a cap convocatòria i Keko ha jugat molt residualment en aquestes jornades. I si ho ha fet més -com en el cas dels partits del Granada o el Recreativo-, la seva tampoc no ha estat una aportació massa destacada. O sigui, que allò que intuíem en pensar que eren homes per farcir era la realitat. Dubtes aclarits.

El que no em genera dubtes és l'equip, tot i les dues darreres derrotes seguides que ara ha encadenat a la lliga. Sóc dels que prefereixo pensar que el Girona només ha perdut dos encontres dels darrers dotze. I ahir, fent un gran partit en una tarda on tot es va anar posant en contra.