Luis Enrique ha signat un contracte de dos anys de durada per entrenar la Roma, on es porta com a assistent a Iván de la Peña, ha informat aquest dilluns el club italià en un comunicat.

"L'acord assolit, de durada de dos anys, preveu el reconeixement al tècnic d'una remuneració bruta de 2,9 milions d'euros per a la temporada 2011/2012 i de 3,1 milions d'euros per a la temporada 2012/2013, a més de bonificacions individuals per la consecució d'objectius esportius prefixats ", destaca el comunicat.

"Luis Enrique estarà assistit pel seu propi equip, integrat per Iván de la Peña López, assistent; Roberto Moreno González, segon entrenador; Antonio Llorente, preparador mental, i Rafael Cabanellas, preparador físic", conclou.

Amb aquest anunci es confirma oficialment la incorporació de Luis Enrique, exentrenador del Barcelona B, i de De la Peña, jugador de l'Espanyol fins a la temporada que acaba de concloure, a la Roma, club que pretén tancar en breu el fitxatge del davanter barcelonista Bojan Krkic i que podria comptar amb una important presència de representants del futbol d'Espanya la temporada que ve.