Rafael Nadal va confirmar ahir que podrà jugar avui els quarts de final del torneig de Wimbledon contra Mardy Fish, després que les proves mèdiques descartessin cap lesió greu en el peu esquerre.

Nadal va entrenar-se amb normalitat després de fer-se diverses proves. Dilluns el número 1 mundial va sentir un intens dolor durant el seu partit de vuitens de final davant Juan Martín Del Potro.

"M'he fet una ressonància magnètica en un hospital de Londres. Pensava que podia ser una cosa greu, però a mesura que vaig se?guir jugant el dolor va anar disminuint", va explicar Nadal ahir en un comunicat oficial divulgat a través del seu compte de Facebook.

A causa d'aquestes molèsties, que ell mateix va pensar que l'obligarien a retirar-se de la competició, Nadal va detenir el duel contra Del Potro durant vuit minuts per reclamar l'assistència a la pista d'un metge i un fisioterapeuta, que va embenar-li fortament la part del darrere del peu. Finalment el tennista balear va superar l'argentí i va classificar-se pels quarts de final de Wimbledon que s'han de disputar avui. Nadal va entrenar-se ahir a la tarda amb normalitat a les pistes de l'All England Club.

La jornada d'ahir va ser plenament femenina. Maria Sharapova ja és a semifinals (6-1, 6-1 contra Cibulkova) i s'enfrontarà a Sabine Lisicki (va tombar la francesa Bartroli 6-4, 6-7 i 6-1).