Dissabte passat es va celebrar la tercera edició de la cursa de muntanya Sa Guilla amb un circuit, igual que l'any passat, que començava amb un ascens als Carcaixells. Els tres primers classificats de la categoria masculina van arribar amb menys d'un minut de diferència entre ells: Marc Pinsach del Dynafit, seguit de Roberto Sancho del Matxacuca i Armando Crosas de l'Hemic. En la categoria femenina, la guanyadora va ser Isabel Bielsa del Matxacuca seguida per Ariadna i per la joveníssima Leire Fernández, de l'equip basc Urdaburu.

El mateix dissabte es va celebrar l'Open Es Lluert, en el qual van participar 22 escaladors. Els guanyadors d'aquesta prova van ser Jordi Soler, Carlos Vega del Matxacuca i Albert Valentí. En dones, Sílvia Mas i Isabel Lluya, totes dues locals.

L'endemà es va completar el III Terra d'Indiketes amb les proves de Sa Gallina, Es Pollastre i Es Pollet amb més de 400 inscrits. Marc Trayter del Radikalbikes va triomfar en l'Es Pollastre. L'any que ve s'arribarà a la desena edició d'aquesta marxa i es prepararan diversos actes especials.