El partit d´ahir va ser d´allò més especial per a jugadors i afició del Bordils. D´això ningú en té cap dubte. Però també ho va ser per a un jugador del Barça, el palafrugellenc Albert Rocas. El jugador assegurava al seu compte de Twitter hores abans de la semifinal que «avui tinc un partit especial a Bordils, tornaré a un dels pavellons on vaig jugar de petit amb el Garbí de Palafrugell». Ja al pavelló, Rocas explicava que «he estat aquí molts i molts diumenges a les nou del matí, venint amb la Sarfa des de Palafrugell. Ha estat especial tornar a un lloc com Bordils, on es respira l´handbol d´una manera impressionant». Qui també es va deixar veure per Bordils, va ser el secretari tècnic de l´handbol blaugrana, Enric Massip, que va parlar molt bé del Bordils. «És una satisfacció venir aquí, en un poble molt emblemàtic dins del món de l´handbol català. Cal valorar l´esforç que fa cada any aquest club, sobretot amb la bona feina d´en Pau (Campos) amb el primer equip, però en especial amb els equips de la base».

Per la seva part, l´entrenador del Bordils, Pau Campos, es mostrava il·lusionat després del partit per haver viscut una jornada històrica. «Això no es pot pagar. Cal donar les gràcies a la Federació, ja que aquesta és la millor promoció que es pot fer d´aquest esport. Que parlin bé de nosaltres, i ho faci gent d´aquesta talla vol dir alguna cosa».

L´àrbitre gironí de la Lliga Asobal, Nacho Pascual tampoc va voler faltar a la festa. Per això es va encarregar de xiular el partit entre el cadet del Bordils i l´infantil de segon any del Barça (40-29). Després es va quedar a veure la semifinal de la Supercopa, amb un Barça que va venir al complet, fins i tot amb el darrer fitxatge, el porter Sterbik.