Una nova desfeta ha fet retornar el Palamós al capdavant del rànquing dels equips més golejats de la Tercera Divisió. Són 35 ja les dianes que ha encaixat el degà, penúltim a la classificació, en només 18 partits. A Rubí, el porter i capità Joan Bayona va tenir un retorn a la competició d'allò més complicat, com ell mateix reconeixia. "No és el millor inici d'any perquè molesta veure't tan avall a la taula. Cal aixecar el cap i continuar treballant", reconeixia. Els palamosins només han aguantat el zero a la seva porteria en tres ocasions aquest curs, fet que Bayona porta "bastant malament". "L'única explicació que li trobo és intentar no repetir els mateixos errors", afegia.

El capità comparteix amb el seu entrenador, Eduardo Vílchez, que la culpa i la principal responsabilitat és del col·lectiu quan les coses no rutllen. "Els jugadors cometem errades individuals, jo el primer. Però si quan no es fan gols la culpa és de tots; quan se'n reben, també", diu. Bayona, que les ha vist de tots els colors en les onze temporades que porta defensant la porteria baixempordanesa, reconeix que "és el pitjor moment personal des que sóc a Palamós i entenc les crítiques d'un sector de l'afició que demanen que Martí Bartrina entri a l'onze inicial. No pots agradar a tothom i a vegades tens millors partits que d'altres".

El Palamós disposa ara de dues oportunitats consecutives d'aconseguir una victòria, per fi, com a local. Serà davant del Júpiter i de la Gramenet, partits en els quals l'equip baixempordanès intentarà també deixar per primera vegada aquesta temporada la seva porteria a zero. De ben segur que Joan Bayona ho agrairà.