El Girona no juga fins diumenge al migdia a Ponferrada però ahir en el retorn a la feina, Marcos Tébar va ser la principal absència de l'entrenament. El madrileny continua fent treball de fisioteràpia a Montilivi per intentar recuperar-se el més aviat millor. Tanmateix, la ruptura al bíceps femoral de la cuixa d'un centímetre i mig que es va fer ara fa justament una setmana fa que tingui molt just arribar en condicions al partit de diumenge. El club no ha informat exactament del termini de recuperació del migcampista madrileny. Tot i això, tenint en compte que per cada centímetre de trencament cal una setmana de marge, Tébar compliria amb el termini de recuperació aquest diumenge. Ara bé, el cos tècnic és conscient que amb Joseba Garmendia i Ritchie Kitoko encara fora de combat, no pot prendre gaires riscos forçant la seva reaparició. A més a més l'estat de la gespa de l'estadi del Toralín, molt malmesa per les pluges de les darreres setmanes, no convida a fer reaparèixer un jugador tècnic i tant important com Tébar.

Caldrà veure doncs què decideix Rubi que ja sap que no podrà comptar amb Chus Herrero ni tampoc amb Benja. El davanter va veure la cinquena groga contra el Guadalajara i serà sancionat.

La resta de tocats

D'altra banda, qui tampoc va exercitar-se ahir a Vilablareix va ser el jove migcentre Pere Pons. El de Sant Martí Vell pateix una elongació al recte anteior de la cuixa però avui en principi podria reincorporar-se a la feina. Mentrestant a Chus Herrero divendres li trauran les grapes i se li farà una nova valoració. Per últim Toni Moral segueix la seva rehabilitació de la tendinopatia al genoll esquerre. Qui ja va fer ahir carrera contínua a Vilablareix va ser el congolès Ritchie Kitoko, el qual és a la recta final de la seva recuperació.