El Barcelona Regal i el Panathinaikos grec es jugaran aquest vespre (21.00, Esport3) el pas a la Final Four de Londres, en una eliminatòria que es decidirà al Palau Blaugrana. L'equip ha demanat el suport d'un pavelló ple per resoldre aquesta dura eliminatòria de quarts de final contra els grecs. La comunió entre el Barça i la seva pista ha propiciat gestes importants els últims anys, i aquesta vegada més que mai la cita requereix el Palau dels grans esdeveniments, que pressioni el rival i enlairi els seus.

La Final Four de Londres, del 10 al 12 de maig, ja compta amb dos semifinalistes: el CSKA de Moscou i el Reial Madrid. En el cas que el Barça accedeixi a aquesta ronda, s'enfrontaria al conjunt madridista, que amb un 3-0 es va treure de sobre el Maccabi. El quart aspirant sortirà demà de l'enfrontament entre l'Olympiacos i l'Efes.

El Barcelona va aconseguir donar el primer cop en el partit inaugural de quarts contra el Panathinaikos, precisament al Palau, però en el segon, un triple impossible de Diamantidis, va igualar la sèrie i gairebé la va deixar sentenciada, perquè el PAO es va encarregar de crear el ja conegut ambient terrorífic que respira la seva pista. El Barcelona semblava sentenciat després de perdre el tercer partit, però en el quart els de Pascual van treure la seva millor versió i amb un 60-70 van tornar la sèrie a Barcelona. Pascual disposarà de tots els seus efectius, excepte Mickeal, i l'equip està convençut de sortir-se'n amb èxit.