Slava Chamorro no ha vingut a Llagostera a passar l'estona. No és un destí més per al davanter nascut a Ontinyent. Als seus 23 anys, l'atacant té gana. Molta gana. I vol correspondre a la insistència del club blaugrana en fitxar-lo amb gols i grans tardes al Municipal. "He vingut per estar a dalt i marcar molts gols. No per cap altra cosa". Una ferma declaració d'intencions en les seves primeres hores com a futbolista llagosterenc. Ahir, com la resta de la plantilla, va gaudir d'un dia de descans i no serà fins avui que es vestirà de curs per realitzar el seu primer entrenament al costat dels que seran els seus nous companys.

Salva es mostra "molt content" després d'estampar la seva signatura. Malgrat trobar-se a França provant amb un equip i de tenir "moltes ofertes" al damunt de la seva taula, l'alacantí, finalment, va decidir-se pel Llagostera. La principal raó, la "insistència" d'un Oriol Alsina que ja feia molt de temps que anava al seu darrere. "Sempre he donat prioritat a aquells equips que realment s'han mostrat interessats en fitxar-me. I aquest és el cas del Llagostera. Això ho he valorat moltíssim", declarava Chamorro, qui es mostrava d'allò més ambiciós davant la nova etapa que ara enceta. "Si he vingut fins aquí és per marcar gols i també per ajudar l'equip a estar a les posicions capdavanteres de la classificació, no per cap altra cosa".

Amb experiència a la Segona Divisió B, Salva coneixia el Llagostera d'haver-se vist les cares amb els gironins en les últimes temporades, però també havia rebut bones notícies per part d'Enric Pi, amb qui va coincidir al vestidor del Terol ara fa tres cursos.

A l'hora de valorar aquesta incorporació, el director tècnic, Oriol Alsina, no dubta en definir a Salva Chamorro com un "davanter de Segona Divisió", un "gran jugador" que els aportarà "moltes coses" i que gaudeix de grans qualitats com ara "potència, velocitat i molt de gol". "Estic convençut que en pocs anys estarà a Primera i espero que exploti amb nosaltres", va tancar.

La plantilla, quasi tancada

L'arribada de Salva Chamorro podria ser l'última incorporació del Llagostera d'aquest mercat estival. Segons Oriol Alsina, el director tècnic de l'equip, a dia d'avui es podria donar la plantilla per tancada, encara que estaran "atents" per si en les properes setmanes els apareix alguna "oportunitat" per acabar d'apuntalar el vestidor. "Si veiem que tenim alguna mancança i que hi ha algun futbolista que pot millorar el que ja tenim, no ho dubtarem. Potser un sub-23 de banda, ràpid i desequilibrant. Com també algun dels jugadors que tenim a prova. Però ara mateix no busquem cap peça més, encara que estem oberts al que pugui passar", es va explicar al respecte.