L'espectacle Fes-me riure protagonitzat per les patinadores del Patinatge Artístic Blanes Fundació va ser el gran triomfador de la tarda d'ahir al pavelló de Fontajau. Les selvatanes van aconseguir la medalla d'or de la Copa de les Nacions que va començar ahir a Girona. Les blanenques van imposar-se ahir en la modalitat de grups petits, amb un resultat de 96.3 punts. Una puntuació que va superar al Base Vilanova i la Geltrú, que va aconseguir la medalla de plata en la primera edició d'aquest campionat internacional de patinatge artístic.En un pavelló de Fontajau fidel als espectacles de patinatge artístic, les gironines van repetir l'actuació Fes-me riure, que ja va merèixer la medalla d'or en l'Europeu i la de bronze en el Mundial disputat el passat mes de novembre a Taipei.

Èxit del patinatge gironí

Les noies del PA Blanes són les primeres campiones de la Copa de les Nacions, en la modalitat de grups petits, i demostren el seu elevat nivell i el bon moment que està vivint el patinatge artístic gironí. Aquest èxit, que avui es podria ampliar amb la representació del Club Patinatge Artístic Olot, va arribar ahir en un torneig internacional en el qual hi participen unes 400 patinadores de clubs provinents de França, Itàlia i Argentina. Les blanenques van ser superiors als conjunts catalans de Vilanova i la Geltrú i de Sant Celoni, així com als italians Dueville i Malo ASD, als argentins River Plate i Banco Hispano i al francès La Beaumanoir.

La jornada inaugural d'ahir va començar amb una cerimònia d'obertura i va continuar amb la competició de precisió. Les noies argentines del conjunt Milenium van adjudicar-se la medalla d'or d'aquesta modalitat, per davant dels italians l'Academia Patinaggio Re, el Monza i l'Albinea. La primera edició de la Copa de les Nacions acaba avui i, segons l'organització, s'espera que Fontajau sigui l'escenari de futures edicions.