Arnau Sala debutarà demà com a entrenador de l'Olot en la visita a l'Espanyol B. El tècnic va ser presentat dilluns com a recanvi d'Eduardo Vílchez i, des d'aquella tarda, que cada dia ha treballat amb els seus nous jugadors per preparar el retorn a la competició, amb l'objectiu de treure els garrotxins de la pèssima ratxa de resultats que els ha acostat perillosament al descens. Arnau confessa que s'ha trobat un vestidor "en un moment delicat mentalment perquè fa massa setmanes que l'equip no guanya cap partit i això crea dubtes", però ha volgut aplaudir l'"actitud i l'entrega" dels futbolistes des del primer segon. Amb el nou entrenador tothom comença de zero però Arnau ja va advertir ahir que si algú espera una revolució a l'equip titular, s'equivoca. "Hi puc introduir algun matís, però Vílchez és un gran entrenador, el conec molt bé, i segur que feia jugar els millors", va afegir.

Amb les baixes dels sancionats Canal i Abel, i amb Arnal tocat -per precaució ha treballat al marge aquesta setmana però tot indica que estarà en condicions per a demà-, l'Olot necessita sumar de tres en tres. Arnau ho té clar: "Ens hem de demostrar que podem guanyar partits i quan arribi aquesta victòria ho veurem tot des d'una perspectiva ben diferent". Una altra de les claus és corregir els problemes defensius "i mirar de no encaixar tants gols". L'últim triomf de l'Olot es remunta a finals d'octubre (1-0 contra el Badalona) i ara acumula 9 partits sense tastar-la, amb un pobre balanç de 3 punts sobre 27 possibles.

Sobre el rival d'aquest dissabte, l'Espanyol B, Arnau Sala va explicar que "com tots els filials són un equip perillós, amb jugadors joves de gran qualitat, que al seu camp sol treure bons resultats tot i venir d'un dolorós 0-4 contra l'Alcoià en la darrera jornada de 2013". L'extècnic del Girona B i del Figueres no amagava que li hauria agradat més debutar a casa, amb l'escalf de l'afició, però va advertir que l'Olot pot guanyar a qualsevol: "He analitzat el partit contra el Prat (0-0) de l'anterior jornada i la veritat és que vam estar força bé".