Miquel Molina continuarà competint el prestigiós campionat de turismes alemany (DTM) de la mà d'Audi després que ahir el fabricant germànic confirmés el nom del pilot de Lloret de Mar com un dels vuit integrants dels seus diferents equips en el certamen. La novetat és que Molina sortirà del Team Phoenix, actual campió per equips i correrà el defensor del títol Mike Rockenfeller, per tornar a ABT Sportsline amb qui va començar la seva carrera al DTM. L'italià Edoardo Mortara serà el seu nou company d'equip mentre que Timo Scheider agafar el lloc del gironí a l'equip campió.

El pilot de Lloret de Mar competirà així amb l'equip Audi Sport Team Abt , el mateix en què va debutar el 2010 aconseguint el títol de "Rookie de l' Any" , i amb el qual va aconseguir dues pole positions i un pòdium el 2011. Molina intercanvia el seu lloc amb Timo Scheider, que passa a ser el nou company de Mike Rockenfeller a l'equip Phoneix. "Començar una nova temporada esportiva com a membre de l'equip Audi Sport és una gran satisfacció especialment perquè és el reconeixement a la feina i l'esforç de l'any passat, on tots vam col·laborar en els èxits d'Audi al DTM. Per descomptat, el meu objectiu per aquesta temporada és superar-me a mi mateix i aspirar als millors resultats", s'explaia Molina.

El DTM d'aquest 2014 presenta dues novetats en el seu calendari, la visita a Hongria, circuit escenari dels Grans Premis de Fórmula 1, i una nova visita a la Xina, al circuit d'urbà de Guangzhou, que es crearà especialment per a aquesta carrera. Amb el d'Hongria ja seran quatre els traçats de Fórmula 1 en els quals es correran proves del DTM, ja que a més dels tradicionals Hockenheim i Nürburgring, el Red Bull Ring (Àustria) tornarà a acollir una prova puntuable per al Mundial, circuit que el DTM visitarà per quart any consecutiu.

Deixant de banda ABT Sportsline, on hi haurà Molina i Mortara, la a resta de l'alineació d'Audi per al prestigiós campionat alemany de turismes la conformaran Mike Rockenfeller i Timo Scheider a Phoenix Racing, Jamie Green i Nico Müller (l'única novetat en el planter de pilots respecte a l'any passat) al Team Rosberg i Mattias Ekstrom i Adrian Tambay com a pilots de l'equip ABT.