Un dels motius que han conduït el Palamós a signar una temporada més que notable és la seva capacitat per veure porteria. El baixempordanès és l'equip més golejador del seu grup a la Tercera Divisió. La culpa, principalment, la tenen dos homes. Javi Revert (11 gols) i Sergi Arimany (10) han marcat més de la meitat de les dianes del degà, un equip que tot i els nombrosos obstacles amb els que s'ha trobat des del passat estiu, es troba en una situació immillorable i, fins i tot, no descarta al final de curs poder disputar el play-off d'ascens a Segona B.

En les dues darreres temporades, el rei indiscutible del gol a Palamós ha estat Javi Revert. El primer curs al Baix Empordà va encarregar-se de trencar tots els registres gràcies a les seves 28 dianes, mentre que l'any anterior en va signar 20, una xifra també impressionant. Ara, però, té força competència a l'hora de fer gols. Revert segueix a la seva; en porta 11 i, com sempre, té fam per engreixar aquestes xifres. Però no està sol, perquè Sergi Arimany ja ha arribat a la desena. "M'és totalment indiferent si m'atrapa o no. Estic content per les meves xifres, també per les seves i perquè tot plegat ajuda a l'equip", reconeix obertament Javi Revert, el mateix que opta per la prudència a l'hora de parlar de les possibilitats del seu equip. "És massa aviat per començar a parlar del play-off".

Aquest proper diumenge, el Palamós visita el Vilassar de Mar, divuitè a la classificació. I el degà ho farà després de superar a equips com l'Europa o el Rubí, candidats a lluitar per l'ascens. Tot i això, Revert recorda que "la clau és no relaxar-nos quan ens toqui enfrontar-nos a conjunts de la part baixa de la taula. Els hem de respectar i plantar-los cara com ho hem fet davant la resta d'equips".

Arimany és dubte

Javi Revert tornarà a ser titular aquest diumenge a Vilassar, però és força difícil que jugui al costat del seu principal aliat de cara el gol. I és que Sergi Arimany, que ha vist porteria en les tres últimes jornades de lliga, és dubte per aquesta cita. El davanter va lesionar-se en el tram final de l'últim partit contra el Rubí.