Ramon Jornada dirigeix, ara mateix, el millor equip de la Lliga Femenina. Potser no té fons d'armari (l'escassa rotació de la que disposa després de cinc partits així ho demostra) però les poques peces de les que té al seu abast han demostrat, amb poc temps, un valor incalculable. Si l'Spar Citylift Girona s'ha enlairat fins al capdamunt de la classificació i ostenta aquest privilegi en solitari gràcies a un parcial immaculat (5-0) és per culpa de l'excel·lent actuació col·lectiva, però també de les aportacions individuals d'unes jugadores que no han fet altra cosa que reivindicar-se. Això s'ha traduït en l'aparició de més d'una en l'habitual equip de la jornada de torn; i no només això, dues d'elles han repetit privilegi al ser designada com a MVP. L'última en entrar en aquest grup selecte és l'escorta Brittany Chambers. S'ha fet un lloc entre les millors. I les que vindran.

L'americana, que amb la samarreta del Gran Canaria s'havia erigit com la màxima anotadora en l'última edició de la Lliga Femenina, va ser una de les jugadores més importants en la victòria a Zamora (60-67) de dimecres. Chambers va anotar 18 punts, va capturar 10 rebots i va repartir 4 assistències. Tot plegat, en 33 minuts. Els 27 punts de valoració estaven més que merescuts, com també el fet de ser escollida com una de les cinc millors jugadores de la jornada. Chambers calcava així l'honor que algunes de les seves companyes han rebut aquesta mateixa temporada. I això que només s'han disputat cinc partits, però aquest temps ha estat suficient perquè el quadre d'honor s'hagi omplert de mencions per a la plantilla gironina.

En l'anterior jornada, el torn va ser per a Vanessa Gidden. La jamaicana va ser escollida MVP i inclosa al cinc ideal. No li venia de nou a la pivot, que també havia estat designada com a jugadora més valuosa de la tercera jornada. Entre tots dos partits havia anotat 43 punts i capturat 30 rebots. El premi era més que merescut. Però encara n'hi ha més, perquè després del partit inaugural, Ify Ibekwe havia rebut la mateixa menció que Gidden. 20 punts, 10 rebots i 3 recuperacions en van tenir la culpa. En aquella ocasió, Noemí Jordana la va acompanyar al cinc ideal.

Tot plegat, ha fet que alguns noms propis brillin en les estadístiques de la Lliga. Sense anar més lluny, Vanessa Gidden és la màxima anotadora de la competició (té un promig de 20,3 punts per partit), la jugadora que més rebots ha capturat (surt a 13,6 per partit) i també la més valuosa (143 punts). L'altra protagonista és Noemí Jordana: és la tercera millor assistent de la competició: 19 en 5 partits.