Més de 200 corredors prendran la sortida demà al vespre en la primera prova de la nova edició dels Cims de Girona, una lliga de tres cronoescalades nocturnes i gratuïtes per diferents muntanyes gironines. Aquest dijous tocarà pujar a Sant Miquel, a partir de les vuit del vespre, des de la plaça de les Sardanes de la vall de Sant Daniel.

Els corredors han de portar un frontal de llum per poder participar-hi ja que les curses es fan a les fosques. Com a novetat, destaca que l'organització, la botiga Esports Nabes i l'empresa Klassmark, incorporen un xip al dorsal, per tal de tenir el temps exacte de cada participant.

Les altres dues proves nocturnes de la lliga seran la pujada als Àngels (27 de novembre) i l'ascensió a Rocacorba (11 de desembre) que inclou un sopar, en aquest cas de pagament. Les inscripcions estan tancades des de fa dies per l'èxit de la competició. L'any passat el vencedor va ser Adrià Canimas, mentre que Sergi Bassas i Adrià Muixach van completar el podi. En l'apartat femení el triomf va ser per Anna Viñolas per davant de Marta Kazimierczak i Eugènia Miró.