Gairebé sis cents atletes van citar-se amb la Cursa de Nadal i de la Dona que es va celebrar ahir al matí a Lloret de Mar, sobre un recorregut de 5.000 metres, amb sortida i arribada a la pista d'atletisme de la localitat selvatana, després de completar un circuit pràcticament planer pel Passeig Marítim.

Aquesta prova, amb vessant solidària, donava un euro per cada inscripció a favor de la AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer), concretament per la lluita contra el càncer de Mama. Amb la inscripció els atletes rebien una samarreta de tonalitat rosa fúcsia per mostrar el seu suport a les afectades per aquesta dolència.

Pel que fa a la competició, l'atleta lloretenc, Àngel Mullera (CA Lloret-La Selva),va aconseguir imposar-se sobre un traçat que coneix de cap a peus, amb una marca de 14 minuts i 33 segons. L'atleta va tenir un interessant frec a frec amb el polonès Michal Kaczmarek, a qui va aconseguir vèncer per només 3 segons de diferència amb un esprint un cop dins l'estadi. En tercer lloc, i a 23 segons de Mullera va aconseguir arribar el seu company d'equip Jabir Machfaoui.

Pel que fa a categoria femenina, la primera classificada va ser l'arbucienca Anna Quílez, també del CA Lloret-La Selva. L'atleta va poder fer una cursa relativament tranquil·la pel que fa a competitivitat i va poder còrrer al seu ritme, aturant el crono als 17 minuts i 41 segons, gairebé un minut menys que la segona classificada, la cadet Ïa Vidal (18:37), mentre que la tercera classificada va ser Aneta Kaczmarek (19:01).