Canvi de xip. De la Lliga, a la Champions. El Barça, només un dia després de la relliscada contra el Màlaga al Camp Nou (0-1), ja té posats tots cinc sentits en una de les cites més importants del que portem de la present temporada: la que l'enfrontarà, demà al vespre (a partir de les 20.45 hores), amb el Manchester City en l'anada dels vuitens de final de la màxima competició continental. No havien passat ni 24 hores de la desfeta a l'estadi davant els andalusos, que els jugadors, amb Luis Enrique al capdavant, s'exercitaven pensant en la Lliga de Campions. Un partit en el que el tècnic asturià comptara amb tots els disponibles i només deixarà a Barcelona als lesionats. El club, a instàncies del seu tècnic, va anunciar que l'expedició barcelonista estarà formada per 21 futbolistes. Tots ells, a primera hora d'avui, posen rumb cap a Manchester, on a partir de tres quarts de nou de demà a la tarda el Barça té la missió d'esgarrapar un bon resultat contra el Manchester City per mirar d'avançar ronda.

Dissabte, l'equip va posar el punt i final a una espectacular ratxa d'onze victòries consecutives. El Màlaga va superar un Barcelona gris i inoperant, que va ser incapaç de batre la porteria de Kameni. L'equip ha passat pàgina i ahir es va tornar a exercitar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Va ser una breu sessió de recuperació. Serà avui quan, ja a Manchester, els blaugrana començaran a preparar amb cara i ulls el compromís amb els citizens. Està previst que l'equip català s'exerciti a partir de les 7 de la tarda al mateix escenari del partit, l'Etihad Stadium. Una hora abans de la sessió, Luis Enrique i el defensa Gerard Piqué compareixeran en roda de premsa.

L'expedició que avui posarà rumb cap a Manchester està formada per un total de 21 jugadors: els porters Ter Stegen, Bravo i Masip; els defenses Montoya, Piqué, Dani Alves, Jordi Alba, Adriano, Mathieu, Bartra i Mascherano; els migcampistes Rakitic, Rafinha, Busquets, Xavi, Iniesta i Sergi Roberto; així com també els davanters Luis Suárez, Messi, Neymar i Pedro. Es quedaran a Barcelona els lesionats Douglas Pereira i Thomas Vermaelen, que encara no tenen l'alta mèdica.