La Unió Esportiva Olot ja treballa per preparar el seu tercer any consecutiu a la Segona Divisió B. Els possibles èxits o fracassos d'un club també arriben per part de la direcció esportiva, la junta del club i el seu compromís i bon fer als despatxos. Amb les màximes aspiracions aquest any el club ha incorporar jugadors acomodats a la categoria i que pretenen portar l'Olot a realitzar una temporada per recordar.

Fins al moment, el conjunt de la Garrotxa ha incorporat nou jugadors: el porter August, els defenses Vallho, Juanjo Prior, Albert Blázquez i Jose i els migcampistes Sergio Ortiz, Sana N'Diaye, Gato i Èric Reverter. La plantilla no està tancada però aquests jugadors són els nouvinguts que ja treballen a les ordres de Rodri. De fet, l'entrenador ha estat peça clau per l'arribada de Gato, un jugador cridat a ser important per a l'equip. "Coneixia Rodri de la meva etapa al Cadis. Crec que a Olot s'estan fent les coses bé i s'està muntant un projecte il·lusionant", assegurava l'extrem andalús que, es va definir com un jugador "molt ràpid" i que "el que em demanaran és que faci gols".

Per altra banda, Albert Blázquez és un jove jugador gironí de 22 anys que arriba a Olot procedent del Vila-real B i que juga de lateral dret, així que tindrà una dura competència amb Jose Martínez, amb experiència a Segona A amb el Girona, encara que Blázquez assegura que "aprendré al màxim que pugui d'ell". El jugador de Besalú va jugar a l'Espanyol B abans de marxar cap a Castelló. Al conjunt blanc-i-blau "jugava d'extrem fins a l'etapa de juvenil, quan em van endarrerir. Si el míster decideix avançar la meva posició no tindré problemes". Natural de la Garrotxa, Albert Blázquez es va "alegrar molt" de l'ascens de l'Olot a Segona B, ja que "podré jugar al costat de casa".

Amb Gato arriba un altre andalús a l'Olot, Sergio Ortiz. El migcampista arriba procedent de l'Hoya Llorca per reforçar el mig del camp. "Tant la directiva com el míster em van transmetre molta confiança i molta ambició per a fer un gran any". Sergio Ortiz, com la resta de nousvinguts veuen difícil marcar-se objectius reals quan tot just acaben de començar la pretemporada, però el migcampista assegura que "el nostre repte és fer soroll a la categoria i donar moltes alegries a l'afició". El cordovès té un bon xut i li agrada tenir la pilota als peus, i destaca que "els últims dos anys vaig jugar d'extrem tot i que també ho puc fer de pivot o de mitja punta. Tinc bon xut a pilota parada i m'agrada associar-me amb els companys". El jugador, de 28 anys, també afirma que "és molt important començar bé la temporada". Ortiz compartirà posicions al mig del camp amb jugadors que també han arribat aquest estiu, com Sana N'Diaye, que el club ha fitxat després del seu pas de sis mesos a l'equip la temporada passada, o Èric Reverter.

Val a dir que aquest últim, Reverter, torna a l'Olot després del seu pas la temporada passada pel filial del Llevant. "Vaig passar un any complicat per culpa de les lesions però personalment he madurat", assegurava el migcampista de Sabadell que torna al que va ser casa seva per "treballar dia a dia per intentar fer-se un lloc a l'onze inicial" encara que sap que "serà difícil". El vallesà creu que tornar a Olot "és una gran oportunitat" per ell ja que "és un equip que contínuament està millorant".

Els altres fitxatges que ja treballen a les ordres de Rodri són el porter August, provinent del Castelldefels i que acompanyarà Wilfred a la porteria olotina; Juanjo Prior, polivalent central que va jugar al Badalona, i que també pot actuar de migcampista i el central Vallho, que arriba de Llagostera i que era fitxat dijous, uns minuts abans del primer entrenament de l'Olot que ens espera.