L'Spar Citylift Girona ha encetat amb molt bon peu la marató de partits que haurà de disputar durant aquestes setmanes amb la tercera victòria consecutiva a la Lliga Femenina. Les jugadores que entrena Miguel Àngel Ortega han superat el CD Zamarat de Zamora per 58-75 gràcies a la capacitat anotadora de Chelsea Gray (23 punts) i Noemí Jordana (17 punts).

Després d'un mal primer quart (18-9 en contra), les gironines han reaccionat a temps fins a plantar-se per davant en el marcador abans del descans. A partir d'aquest moment, l'Uni ja no ha perdut en cap moment l'avantatge, ha sabut administrar bé les diferències en el marcador i s'ha acabat imposant. La victòria acosta l'equip a les places capdavanteres de la classificació. Lina Pikciute, que va repre un cop contra el Campus Promete, ha pogut jugar sense cap dificultat i ha anotat 8 punts.