Un dels millors primer quarts de la temporada (30-14), les mancances del Gran Canària que ha consumat a Girona el seu descens, la bona mà de Jordana i Kuktiene i el físic de Givens i d'Ify Ibekwe han donat aquest migdia a Fontajau una còmoda victòria a l'Spar Citylift Girona (93-70). Les gironines es jugaran aquesta setmana les seves opcions de tornar a competir pel títol de Lliga en el play-off amb dos partits molt compromesos, dimecres a la pista del Mann Filters i dissabte a casa contra el Perfumerías Avenida, i arriben al moment clau de la temporada en bona forma després que, sense la pressió de jugar l'Eurolliga amb dos partits per setmana, Xavi Fernández hagi pogut completar una petita pretemporada en els últims quinze dies.

Avui, contra el Gran Canària, l'Uni ha passat per sobre del seu rival en els primers minuts, a mitjans del segon quart ha arribat a guanyar de 23 punts (48-23), i després ha anat vivint de rendes durant molts minuts per acabar guanyant sense grans escarafalls amb els dos equips jugant un bàsquet netament ofensiu, tot i que abans d'acabar un nou clínic de tir de Kuktiene i Jordana ha aixecat la diferència per sobre dels vint punts (88-66, a tres minuts per acabar). Al final 93-70.