El nou migcampista del CD Tenerife, Marc Crosas, ha assegurat avui que afronta el seu fitxatge pel conjunt blanc i blau com "un desafiament important", ja que és conscient que recala "en un club històric i en una competició de molt nivell ".

El jugador català, que jugarà a l'illa en qualitat de cedit pel Creu Blava mexicà, ha comentat en les declaracions oficials de l'entitat que està "molt content" per la seva contractació, que a més significa la seva tornada al futbol espanyol, després d'haver jugat a Escòcia, França, Rússia o Mèxic.

"Per a mi resulta un desafiament important, ja que sé que va recalar en un club històric i en una competició de molt nivell", ha agregat.

Crosas ha relatat que arriba a "un model que destaca per la solidaritat dels seus membres, que s'han anat conjuntant en els últims anys".

El jugador ha insistit que espera aportar la seva experiència "i encaixar en el grup com més aviat millor", mentre que ha comentat que viatjarà a l'illa "amb molta il·lusió, ganes i sumar moltes alegries amb el suport de la gran afició".