L'Espanyol va aconseguir unbon empat en el darrer partit de pretemporada davant el Juventus de Torí (2-2). Els de Quique Sán?chez Flores van encetar el marcador gràcies a una bona combinació entre Piatti i Leo Baptistao que aquest va aprofitar per superar Buffon.

A la segona els italians van treure l'artilleria amb l'entrada de Dybala i Mandzukic i, precisament, aquest últim va fer el gol de l'empat. Els blanc-i-blaus van quedar-se amb deu al minut 75 per expulsió de Sergio Sánchez i Gerard va marcar el segon al 84, però cinc minuts més tard Dybala tornava a establir l'empat.

D'altra banda, ahir el club blanc-i-blau va anunciar el setè fitxatge. Javi Fuego arriba del València amb la carta de llibertat i avui passarà la revisió mèdica.