Després de la convincent victòria de la primera jornada al camp de la Reial Societat (0-3), el Reial Madrid debuta aquest vespre al Bernabéu (20.15 h), davant un Celta que va ensopegar inesperadament al seu estadi en l'estrena a la Lliga davant el nou ascendit Leganés (0-1).

L'equip de Zidane, sense grans fitxatges aquest estiu, ha trobat en Marco Asensio la seva gran il·lusió per aquesta temporada i, després del gran partit que va fer a Anoeta, apunta novament a la titularitat al costat d'un Bale que va marcar dos gols en el primer partit. Cristiano Ronaldo, lesionat, segueix sent la gran abscència del conjunt madridista, que tampoc podrà comptar amb Isco per unes molèsties al turmell ni amb Keylor Navas.

Per la seva banda, el Celta de Berizzo té un repte difícil per endavant però no descarta donar la sorpresa al Bernabéu. Ho intentarà amb Aspas, recuperat de la seva lesió però sense el migcampista Marcelo Díaz, lesionat en l'últim partit. El fitxatge estrella del Celta aquesta temporada, el danès Pione Sisto, serà la gran amenaça dels gallecs a l'estadi madrileny.