El pavelló de Fontajau tornarà a ser l'escenari, per Fires, d'una nova edició del Trial Indoor Ciutat de Girona, que enguany arriba a la 29a edició. La prova se celebrarà, com és habitual, el proper 1 de novembre, a les 18.00, coincidint, amb la Diada de Tots Sants, la més multitudinària de les Fires de Sant Narcís. El Trial de Girona reunirà els millors pilots del moment: Toni Bou, Albert Cabestany, Adam Raga i Jeroni Fajardo, entre d'altres.

El gran reclam per als aficionats tornarà a ser un Toni Bou, 20 cops campió del món, convertit en el gran favorit després d'acumular set triomfs seguits a Fontajau. Cabestany, subcampió del món indoor i que ja sap què és guanyar a Girona intentarà fer-li ombra i millorar l'actuació de l'any passat. Fajardo juga amb l'avantatge de competir a casa, mentre que tampoc s'ha d'oblidar un Adam Raga que el 2015 va ser segon. Al costat de tots ells també hi seran Jorge Casales i Jaime Busto, aquest últim campió del món Junior el 2014 i cinquè en el Mundial de 2016. Bou buscarà una vuitena victòria seguida que completi encara més el seu espectacular palmarés.

Les entrades ja són a la venda a trialgirona.cat, Atrápalo.com i LetsBonus.es a un preu de 12 euros la localitat anticipada fins al 24 d'octubre; 14€ valdran entre el 24 i el 31, i 6 euros l'entrada infantil (de 4 a 10 anys). El dia de la prova també es vendran tiquets a les taquilles de Fontajau, a un preu de 16 euros. Els organitzadors s'han proposat l'objectiu d'omplir Fontajau, una fita que han estat a punt d'assolir en edicions passades en què sempre s'han superat els 4.000 espectadors assistents.

El Trial Indoor Ciutat de Girona és una de les activitats plenament consolidades de les Fires i, tot i les dificultats econòmiques dels darrers anys, s'ha pogut mantenir dins del calendari.