L'Spar Citylift Girona continua sense conèixer la derrota aquesta temporada i, tot i patir fins als darrers minuts, la victòria d'aquesta tarda contra el Zamora deixa les gironines primeres en solitari de la Lliga després de la derrota del Perfumerías Avenida a Gernika d'ahir.

Davant uns 2.000 espectadors, l'Uni ha acabat suant per guanyar un partit que dominava per divuit punts al principi del segon quart (32-14) contra un Zamora que ha arribat a posar-se a només un punt en els últims minuts.

En el tram final, amb Silva fent-se gran en defensa contra Mokango, i amb Ify Ibekwe agafant el protagonisme en atac, les gironines han evitat una derrota que hauria estat una sorpresa notable.

Artemis Spanou ha estat la màxima anotadora de l'Uni amb 17 punts i la brasilera Lyra del Zamora del partit, amb 18.