bordils b - st martí-adrianenc , 28-41

? handbol bordils b: Álvarez (1), Congost, Maso (1), Palahi, Hospital (2), Bogo (6), Aleman (2), Peresson (7), Montero (1), Figueras, Batlle, Molina, Palol (1), Oliver (4), Amagat (3). ? sant martí-adrianenc: Guzman, Lopez (11), Camats (2), Torres M. (4), Torres V. (4), Eguino (2), Herrero, Cañamero, Coba (6), Llorens (6), Majo (1), Romero, Sans (4), Lopez (1).

A Àrbitres: Ouro Doral i Hariri Marti.

P PARCIALS: 1-3, 5-7, 7-10, 9-12, 12-14, 14-16 -descans- 15-20, 18-23, 20-27, 23-34, 26-36, 28-41.

P Pavelló: Pavelló Blanc i Verd. Partit de la vuitena jornada de Nacional.

El Bordils B va caure davant el Sant Martí-Adrianenc per una diferència de tretze gols (28-41) en un enfrontament en què els gironins van anar per darrere en el marcador tot el primer temps amb un desavantatge de dos gols. La segona meitat, els verd-i-blancs van veure com els visitants ampliaven la renda fins als cinc gols en tan sols cinc minuts. A partir de llavors, els gironins no van poder frenar el Sant Martí-Adrianenc, que va anar ampliant les diferències fins als tretze gols. Un resultat que deixa als gironins catorzens amb tres punts.