Aquesta tarda (17 h), el Nou Estadi es vestirà de gala per acollir un derbi d'històrics del futbol gironí entre un Palamós que va quart i un Olot, segon, que camina amb pas ferm per recuperar la categoria perduda la temporada passada. Els de Calderé sumen cinc victòries consecutives i esperen continuar guanyant per seguir posant pressió al Peralada.

Pel tècnic del degà, Joan Mármol, el derbi d'avui és de màxima dificultat, ja que "els números de l'Olot espanten, però esperem veure un partit disputat perquè això voldrà dir que estem fent un bon partit". Segons el palamosí, "haurem d'oferir la nostra millor versió i actuar amb intensitat per intentar puntuar en forma de tres o un punt". Els locals no han perdut cap partit a casa, 4 victòries i 2 empats, això deixa "molt satisfet" Mármol perquè a més a més "la temporada passada vam acabar la primera volta amb 23 punts i ara, a manca de set partits per arribar a l'equador, en sumem 21". Mármol reconeix la dificultat de vèncer els de Calderé, però diu que "no podem perdre la perspectiva que som el degà i que per història ho intentarem".

Per la seva banda, el tècnic de l'Olot, Ramon Maria Calderé, valora amb satisfacció el fet de "tenir 30 punts, però no serà fàcil mantenir el ritme de victòries perquè el Palamós fa un bon joc de conjunt". Segons el tarragoní, el rival d'avui "té jugadors interessants i el seu tècnic sap llegir bé els partits, per tant, ens hem de tornar a exigir i millorar aspectes defensius, d'efectivitat i tornar a marcar d'estratègia". L'amenaça per a Aleix Manzano i la defensa palamosina té noms i cognoms: Marc Mas i Sergio Álvarez. El silenc i el veneçolà, amb 9 gols cadascun, intentaran allargar el moment dolç davant la porteria rival. A més, els de la Garrotxa acumulen cinc victòries consecutives i travessen un bon estat de forma que voldran allargar emportant-se els tres punts del Municipal de Palamós, un estadi on, fa dues setmanes, ja va caure el Peralada i, per això, el partit encara agafa més dificultat per als garrotxins. Màrmol té les baixes dels lesionats Medina i Cano, mentre que Calderé recupera Uri Santos després d'una sanció, però té el dubte de Jose, que no va jugar la setmana passada a causa d'una bursitis al taló d'Aquil·les.