SALT-CALVIÀ, 50-81

MULTIÓPTICAS SALT. CINC INiCIAL: Bartoli (2), Montalat (2), Burguet (12), Torrent (10), Agustí (3). reserves: Ballell, Nadal (5), Busquets, Fexas (6), Bover (10), Iborra i Pascua. tirs lliures: 5/10. triples: 7 (2 Burguet, 1 Torrent, 1 Agustí, 1 Fexas, 2 Bover). faltes personals: 16. Cap eliminat. ? CALVIÀ. CINC INiCIAL: Torres (10), Olle (4), Morales (16), Comas (7), Matemalas (27). reserves: Carrasco (7), Argos (5), Nadal, Carro (5), Martin tiirs lliures: 12/14. triples: 9 (1 Carrasco, 1 Argos, 6 Matemalas, 1 Carro). faltes personals: 15. Cap eliminat. P PARCIALS 1 17/19 2 12/22 3 10/18 4 11/22.

El Multiópticas Salt va encaixar la quarta derrota del curs de manera consecutiva en perdre de forma contundent davant el Calvià a casa (50-81).

Els verd-i-negres van aguantar l'inici de partit, amb un parcial al final dels primers deu minuts de 17-19 favorable als balears. El segon període va servir als visitants per obtenir les primeres diferències, de manera que el Calvià marxaria al descans amb un marcador favorable de 29-41.

Un resultat que venia marcat per la més alta intensitat dels balears en un matx en què els saltencs buscaven el segon triomf de la temporada per tal d'allunyar-se de la zonabaixa de la classificació. Tot i així, els homes d'Oriol Verdés van abaixar els braços a la segona meitat. Això va facilitar el triomf als visitants, que veien augmentada progressivament la seva diferència al marcador fins als vint punts (39-59).

Els darrers deu minuts de partit van servir per confirmar la victòria del Calvià i eixamplar encara més les diferències en el marcador, situant-les fins als trentapunts. Uns minuts marcats pel baix encert ofensiu del Salt en atac i amb només onze punts anotats. Aquesta derrota dels gironins sumada a la primera victòria del JAC Sants, únic equip del grup que no coneixia la victòria, a la pista del Mataró deixa els saltencs com a cuers amb sis punts i el partit de la jornada anterior davant el Collblanc pendent per disputar-se el 8 gener al Pavelló Municipal d'Esports de Salt.