ddg girona

n Mantenir la categoria és el principal i alhora únic objectiu del CH Lloret Vila Esportiva i el Citylift Girona, els dos representants de la demarcació a l'OK Lliga, la màxima divisió de l'hoquei patins estatal. De moment, les coses els van prou bé a tots dos equips, instal·lats a una zona còmoda després d'una arrencada de campionat irregular, però amb més bons resultats que no pas ensopegades. Avui, però, dues veritables proves de foc per a un i altre conjunt, on puntuar es preveu més que difícil davant dos dels grans de la lliga.

El Lloret que entrena Manolo Barceló, després de caure apallissat l'anterior jornada a casa amb el Vic (0-8), visita la complicadíssima pista del Barcelona Lassa (19.00). Els blaugrana són els actuals líders. De la seva banda el Girona, que ve de guanyar el Caldes a Palau II (5-2) i que ocupa la setena posició, també té un desplaçament complicat. Els de Ramon Benito visitaran el Reus Deportiu (21.00) La Fira, tercer en la classificació i que ve de golejar sense discussió el Vilafranca (1-7).

Oportunitat per al SHUM

Gaire bé no li van les coses al SHUM Frit Ravich. Els maçanetencs, tercers per la cua amb només 7 punts, necessiten guanyar i avui se'ls presenta una bona oportunitat per aconseguir-ho: els visita el CP Patín Raspeig (20.00), cuer de la Primera Divisió Nacional amb només un punt. Demà al migdia serà el torn del derbi gironí de la categoria: el líder Palafrugell rebrà el GEiEG a les 12.00.