El Perfumerías Avenida ja havia perdut a Gernika i avui l'equip basc ha derrotat a l'altre gran de la lliga, l'Spar Citylift Girona, en un desencertat partit de l'equip d'Eric Surís que ha anat sempre per darrere en el marcador. Les gironines han arribat a perdre de dotze punts a l'inici del tercer quart, 35-23, i tot i reaccionar de la mà de Leo Rodríguez i amb Rosó Buch jugant de base no ha pogut capgirar el marcador.

Les gironines s'ha arribat a posar a només dos punts, 48-45 després d'un bàsquet de Haley Peters a cinc minuts del final, però tres minuts sense anotar han acabat de condemnar l'Uni a la seva tercera derrota de la temporada en lliga (61-50).

Tot i la derrota, l'Spar Citylift Girona continua segon amb un còmode marge de quatre victòries sobre el tercer que, precisament, és el Gernika.