El partit que espera aquesta tarda als del Gironès a tocar de l'estadi del RCD Espanyol arriba amb l'etiqueta de final, davant un Cornellà que, com el Llagostera, també persegueix la permanència (18 h). Qui resulti vencedor del duel donarà un cop de puny important damunt la taula perquè si la balança cau a favor dels de Jordi Roger, els barcelonins marxaran a vuit punts de distància dels d'Alsina però, en cas contrari, una victòria visitant retallaria a només dos punts la diferència més el gol average particular, ja que en la primera volta el resultat a Palamós va ser de 3 a 0.

El Llagostera es troba immers en una crisi de resultats que no pot allargar més. En aquests moments, els blaugrana sumen quatre jornades sense vèncer, amb un empat i tres derrotes que els situen a la posició de promoció de descens i amb l'alè d'una bona colla de perseguidors (Gavà, Atlètic Llevant i Prat) a un tir de pedra dels d'Alsina.

Al Municipal de Cornellà serà clau tancar amb clau i pany la porteria de Moragón, qui fins a final de temporada ocuparà la porteria blaugrana després de la lesió de Jon Ander. Cal remarcar que el Llagostera és el tercer equip més golejat, després de l'Eldenc i el Gavà, amb 37 gols en contra. En el partit de la primera volta, el davanter cedit pel Girona Manel Martínez va resultar clau anotant un doblet. Avui, però, Alsina no podrà comptar amb la participació del màxim golejador perquè en el darrer partit davant el Mallorca B va veure la cinquena targeta groga.

Amb 12 dianes, Manel Martínez està responent a les expectatives, però hi ha d'altres companys a la davantera que no troben la tecla. Són els casos, per exemple, de Rafa Jordà i Manu Gavilán, que encara no s'han estrenat com a golejadors del Llagostera. Aquesta tarda i a causa de la sanció de Manel, la responsabilitat golejadora recaurà en els dos davanters, els quals l'equip els necessita per aconseguir trobar el camí de la victòria. Pel bàndol local, el tècnic Jordi Roger té les baixes sensibles de dos titulars com Lucas Gafarot, per sanció, i de Marc Caballé, per lesió, però recupera Enric, que es va perdre l'últim partit per culpa d'una sanció.