El Reial Madrid segueix depenent d'ell mateix per proclamar-se campió de Lliga després de guanyar ahir, clarament (0-4) a un trist Granada a l'estadi del Nuevo Los Cármenes.

Dos gols de James i dos més de Morata, tots a la primera part, van deixar el partit vist per sentència al descans i, al a segona part, ambdós conjunts van tenir ocasions per sentenciar el partit però cap va aconseguir-ho.

Zidane va aprofitar la visita d'un equip ja descendit per donar descans a la majoria dels titulars del partit de dimarts passat davant l'Atlètic de Madrid, en el partit de semifinals de la Lliga de Campions, fent jugar només a Sergio Ramos i a Casemiro.

El Granada, amb aquesta derrota, suma ja onze jornades consecutives sense guanyar, amb sis derrotes seguides al seu terreny de joc.

Els blancs, no van trigar res en avançar-se al marcador. Als tres minuts James va rematar sobre la línia de gol un xut de Lucas Vázquez que ja entrava dins la porteria. El colombià va repetir, altra vegada tot sol i a boca de canó, tot i que aquest cop de cap, als deu minuts de partit, després d'una centrada de Fabio Coentrao.

Amb el marcador a favor els de Zidane es van relaxar una mica i el Granada va oferir una tímida reacció, que no va passar d'això, de tímida. I ja a la mitja hora, va arribar el tercer, obra de Morata, després d'una bona pujada per la banda amb centrada final de Danilo. Cinc minuts més tard, la manca de contundència de la defensa local, regalava un altre gol a Morata, que enviava la pilota al fons de la xarxa després d'una jugada individual a la contra.

La segona part va sobrar, ja que el Reial Madrid va abaixar el ritme davant un Granada absolutament incapaç que va assistir a algun que altre assaig de Zidane, com ara jugar amb Morata i Karim Benzema junts, als que s'hi va unir Mariano en el darrer quart d'hora.

Danilo, Sergio Ramos, per partida doble, i Lucas Vázquez van tenir ocasions molt clares de marcar, mentre que en el camp contrari, el colombià Adrián Ramos va obligar a aturar una pilota a Kiko Casilla per primera vegada a l'hora de joc.

Morata i Benzema van perdonar el 0-5, mentre que Hongla i Adrián Ramos van gaudir de les millors ocasions del Granada per aconseguir marcar, en el tram final de partit, el gol de l'honor i maquillar el resultat.